Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1881 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2015 - 08:17

Bir babanın en değerli madeni

Büyüt
Küçült
Bir babanın en değerli
Güncel Haberleri › Bir babanın en değerli madeni haberi

Yerin metrelerce altında ekmeğini kömürden çıkaran babalarını ocağın girişinde karşılayan Eren ile Kardelen, Ona en anlamlı Babalar Günü coşkusunu yaşattı.

‘Evin direkleri babalar için dün yılın sürprizlerle dolu en anlamlı günüydü. Türkiye genelinde yaÅŸanan kutlamaların belki de en deÄŸerlisi Zonguldaklı madenci çocukları 11 yaşındaki Kardelen ile 3 yaşındaki Erenden geldi. Ä°ki kardeÅŸ, 8 yıldır maden ocağında çalışan babaları Halil Horoz için sürpriz hazırladı. Babalarına aldıkları bir çift çizme ve baret ile ilk kez çalıştığı ocaÄŸa gelen kardeÅŸler, maden giriÅŸinde Horozun mesaisinin bitmesini beklemeye baÅŸladı. Vardiya çıkışı yerin metrelerce altından çıkan baba Horoz çocuklarını görünce önce kısa bir ÅŸaÅŸkınlık ardından büyük bir mutluluk yaÅŸadı. Babasına doÄŸru koÅŸan 11 yaşındaki Kardelen “Babalar Günün kutlu olsun” diyerek babasını öptü. Ablasının ardından küçük Eren de babasına aldığı bareti hediye ederken, Horozun başındaki bareti ise kendisine istedi.

‘Bir ÅŸey oldu sandım

Baba Horoz “Çocukları görünce bir ÅŸey oldu sandım. Çünkü yer altında her an tetikte çalışırız. Babalar Gününü hatırlayınca sevindim” dedi. Göz yaÅŸartan sürprizin ardından baba ve çocukları evlerinin yolunu tuttu. 8Ä°HA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024