Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1386 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2015 - 13:17

Binlerce uyuşturucu hapla yakalanıp beraat ettiler çünkü...

Büyüt
Küçült
Binlerce uyuşturucu hapla yakalanıp beraat ettiler

Geçen 6 Şubatta, bir ihbarı değerlendiren İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Stadı arkasında bulunan metro istasyonu önünde bir otomobili durdurdu. Otomobilde arama yapan ekipler, bagajda 2 ayrı poşette, 2 bin 860 ekstasy uyuşturucu hap buldu. Araçtaki Burak T., Ercan Y., Oğuz Şükrü T. ve Deniz Y. gözaltına alındı.

Deniz Y. dışındaki üç şüpheli tutuklandı. Dört kişi hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 7.5  ile 22.5 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuklu 3 sanık da ilk duruşmadan önce tahliye edildi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİLER

İzmir 7inci Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın duruşmasına, tutuksuz 4 sanık ile avukatları Tolga Turgut, Feyzi Oylupınar, Arif Yiğen ve Mahmut Yılmaz katıldı. Sanık Burak T. suçlamayı kabul etmediğini belirterek şöyle dedi:

Araba annemin. Olay günü kız arkadaşım olan sanıklardan Deniz, misafir olarak bana geldi. Ben gündüzden itibaren içmiştim. Bu yüzden arabayı Ercan kullanıyordu. Arabanın içinde de içmeye devam ettik. Ercanın bayan arkadaşı işten çıkacaktı, onu da alıp eğlenmeye gidecektik. Polisler bizi durdurdu. Ben çok alkollüydüm. Polisler aracın bagajından bir torba çıkardılar. Uyuşturucu maddenin burada olduğunu söylediler. Benim üzerimden bir şey çıkmadı. Bana ait olmadığını söyledim. Oğuz, arabaya binerken abi bagaj açık mı paltomu bırakacağım demişti. Arabanın bagajında bulunan uyuşturucu ile benim bir ilgim yok.

SEN BEKARSIN, CEZAEVÄ°NDE SANA BAKARIM Paging.create(3, 1);



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024