Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2260 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2015 - 05:58

Bilal Erdoğan: 90ların koalisyon karanlığını vadediyorlar

Büyüt
Küçült
Bilal Erdoğan: 90ların koalisyon karanlığını
Güncel Haberleri › Bilal Erdoğan: 90ların koalisyon karanlığını vadediyorlar haberi Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, muhalefet partilerinin koalisyon vadettiğini belirterek, Diyorlar ki, (AK Partiyi yenersek, koalisyon yapacağız, Türkiyeyi yine 90ların, koalisyon karanlığına, ekonomik krizlerine, perişanlığa, enflasyona geri götüreceğiz) dedi.

Erdoğan, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile Esenlerdeki iş yerlerini ziyaret etti. Diğer partilerin seçim vaatlerinin alt alta konulduğunda hepsinin aynı olduğuna dikkat çeken Erdoğan,”Uçuk kaçık, ‘Başkası ne veriyorsa iki katını veriyorum vaatleri. Seçimlerden sonra CHP, MHP, HDP koalisyonu vadediyorlar. Bir araya gelmez denilen CHP-MHP eskiden bir araya geldi mi? Bu seçimden sonra vaatleri de CHP, MHP, HDP koalisyonu getirmek. Diyorlar ki, (Biz AK Partiyi yenersek, üçümüz koalisyon yapacağız, Türkiyeyi yine 90ların, koalisyon karanlıklarına, ekonomik krizlerine, kasa fırlatan esnafın durumuna, perişanlığa, enflasyona geri götüreceğiz).” dedi.

AK Partinin bir inanırlığı var

“AK Partinin bir inanırlığı, bir güvenilirliği” var diyen Erdoğan, AK Partinin, 3. köprü, dünyanın en büyük havalimanı ve Kanal İstanbul gibi büyük projeleri hayata geçirdiğini anımsattı. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlunun, SGK Genel Müdürlüğü yaptığı zamanlarda hastanelerin durumunu hatırlatarak şunları anlattı:

Hastanelerde bebekler rehindi

 “Hastanelerde bebekler, cesetler rehin kalıyordu. Diğer tarafta iktidara koalisyon ortağı olarak gelmiş, ülkeyi bir adım ileriye götürememiş MHP lideri var. Diğer yanda, 6-7 Ekim olaylarında insanları sokağa çağıran, yakıp yıktıran, dağdan yönetilen bir parti ve lideri. Bir tarafta da Türkiyeye, cumhuriyet tarihinin en başarılı ekonomik yıllarını yaşattıran, bölgesinde artık itibar edilen bir ülke haline getiren AK Parti var.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024