Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 726 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2023 - 10:24

Beşiktaş’ın 35. başkanı Hasan Arat oldu

Büyüt
Küçült
Beşiktaş’ın 35. başkanı Hasan Arat
Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonunda siyah-beyazlıların 35. başkanı Hasan Arat oldu. Arat, 7271 oy ile başkanlığa seçildi.

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonunda siyah-beyazlıların 35. başkanı Hasan Arat oldu. Arat, 7271 oy ile başkanlığa seçildi.
Beşiktaş’ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul sona erdi. Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 13 saat süren seçim maratonunu Hasan Arat kazandı. Sabah 10.00’da başlayan oy kullanma işlemine 12 bin 152 üye oy kullanmak için kart aldı, 11 bin 785 kişi oy kullandı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle iki başkan adayının ortak kararıyla oy kullanma işlemi 1 saat daha uzatılarak 18.00’de son buldu.
21 sandığın tümünde rakibi Serdal Adalı’dan daha fazla oy alan Hasan Arat, toplam 7271 oy ile Beşiktaş'ın 35. başkanı oldu. Serdal Adalı ise 4557 oy aldı.

beşiktaş ,Hasan Arat ,Başkan 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024