Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3530 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2014 - 17:48

Başbuğ: TSKya atılan iftiralar ortaya çıkacak

Büyüt
Küçült
Başbuğ: TSKya atılan iftiralar ortaya
Genelkurmay eski başkanı İlker Başbuğ adliye sonrası açıklamalarda bulundu.


Genelkurmay eski başkanı İlker Başbuğ adliye sonrası açıklamalarda bulundu. Başbuğ, hiç kimseye nefretle bakmadıklarını, intikam duygusu beslemediklerini sadece TSKya atılan iftiraların ardında kimin olduğunun ortaya çıkarılmasını istediklerini söyledi.

İşte İlker Başbuğun açıklamalarından satırbaşları:

İNTİKAM İSTEMİYORUZ

Benim arkdaşlarım suçsuz yere cezaevinde yattı. O zaman dedim ki, biz kişisel nefret duymuyoruz. İntikam duygusu gütmüyoruz. Bizim tek isteğimiz var: Adalet. TSKya yapılan iftiralar kimler tarafından yapılmış ve uygulanmıştır. Bu kişiler adil şekilde yargılanmalıdır. Biz bu konuların takipçisi olacağız.

Bugün buraya gelmemin ana nedeni de budur.

BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ SAVCILARIN İŞİ


2008 - 2010 arası yaşanan haksızlıkları sayın savcıya ilettik. Biz bu sürecin ne savcısıyız ne mahkemesiyiz. Bundan sonraki süreç savcılara kalmıştır. Elbette soruşturma sonrası elde edilecek suçlardan sonra gerekli yerlere iletilecektir.
HSYK başmüfettişiyle görüşmemiz oldu. Kendisine bazı beyanlarımız oldu. Bizim tek amacımız var: TSK personeline yönelik yaşatılan mağduriyetlerin arkasında kimlerin olduğu yargı tarafından ortaya çıkarılması ve bu kişilerin adil şekilde yargılanmasıdır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024