Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2251 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Ekim 2015 - 14:39

Başbakanın mitingi için bazı yollar bugünden itibaren kapanacak

Büyüt
Küçült
Başbakanın mitingi için bazı yollar bugünden itibaren

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlunun 16 Ekim Cuma günü Bursada yapmayı planladığı miting öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Gökdere Meydanında saat 14:00 ile 17:00 arasında yapılması planlanan açık hava mitingi öncesi 15 Ekim Perşembe günü akşam saat 21:00da Gökdere Meydanı ile Ankara yolundan Gökdere çıkışı, Gökdere Meydanı Meydancık çıkışı, Atıcılardan Gökdereye çıkış, Haşimişcan Caddesinden Gökdere gidiş, Gökdereden Acemreis Cami lambalara kadar gidiş ve geliş, Meydancık kavşağından Gökdere iniş ve çıkış, Yeşil Türbeden Meydancık iniş, Şenöz Lambalardan Meydancık iniş, Meydancıktan Setbaşı çıkış, İncirli Caddesinden Meydancık gidiş, Mahmudiye Caddesinden Gökdere ve Meydancık Çıkış 16 Ekim Cuma günü saat 20:00a kadar kapalı kalacak.

ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR

Araç Sürücüleri miting süresince, İstanbul yolu, İzmir yolu, Gençosman, Fevzi Çakmak Caddesi, İnönü Caddesi, Yeşil Türbe istikametinden Setbaşı istikameti, Namazgah Caddesi, Teleferik istikameti, İpekçilik Caddesi, Beyazıt Caddesi, Ankara yolu istikameti ve Eğitim Caddesi istikametlerini kullanabilecekler.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024