Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2396 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Ocak 2016 - 10:21

Barış için akademisyenler insiyatifinin sitesi hacklendi

Büyüt
Küçült
Barış için akademisyenler insiyatifinin sitesi
Kendisini YaSaRTIM olarak adlandıran grup tarafından hacklenen internet sitesinin ana sayfasına Türk bayrağı ile tarihte kurulmuş olan 16 Türk devletinin bayrağının görüntüsü konuldu.

 

 


Site açıldığında fonda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında da kullandığı Dombra şarkısı çalıyor.

Görselin altında yer alan mesajda ise Türkiyeye yapılan saldırıları durdurmadığınız sürece operasyonlarımız devam edecektir. Sessiz durduk diye üzerimize gelmeyin bir konuşursak kulaklarınız patlar! İşgal değil fetih yapıyoruz! deniyor.

YaSaRTIM adlı grup kendisini 2008de kurulan ekimiz ezilen halkın yanında olmaya ve dünyadaki olayları hack yaparak protesto etmeye devam etmektedir. Rusya saldırılarına devam ettiği sürece operasyonlarımız devam edecek ve bitmeyecektir. Amacımız 1 Milyon Site Hack :)Öpüldünüz. sözleriyle tanımlıyor.

İlerleyen saatlerde ise barisicinakademisyenler.net sitesine girildiğinde Hata 403: Sunucu siteye girişe izin vermiyor mesajı görüldü.

ErdoÄŸandan sert tepki


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salı günü yaptığı açıklamada Barış İçin Akademisyenler grubunu sert bir dille eleştirmişti.

Erdoğan Kendisine akademisyen diyen güruh devleti suçluyor. Bununla yetinmeyip yabancıları Türkiyeye çağırıyorlar. Bunun adı mandacılıktır demişti.

Cumhurbaşkanı imzacılardan aydın müsveddeleri tabiriyle bahsetmişti.

Organize suç örgütü kurup yönetmekten hüküm giymiş olan Sedat Peker ise sosyal medyada paylaştığı mesajlarlaakademisyenleri tehdit etmişti.

BBC Türkçeye konuşan akademisyenler ise gelişmelerle ilgili gerekli hukuki yaptırımlara başvuracaklarını ifade etmişlerdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024