Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2356 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Ekim 2015 - 15:24

Bağdat Caddesinde çiçekçiyi ezerek öldüren zanlı teslim oldu

Büyüt
Küçült
Bağdat Caddesinde çiçekçiyi ezerek öldüren zanlı teslim

Mehmet Emin Kaya, geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul Bağdat Caddesi üzerindeki kaldırımda çiçek satıyordu. 34 EDS 44 plakalı otomobil genç çocuğa çarparak ölümüne neden oldu. 11 Temmuzda yaşanan acı oalyın üzerinden tam 87 gün geçti. Ve aracıyla Mehmet Emin Kayanın ölümüne neden olan zanlı Murathan Ö., 87 gün sonra teslim oldu. Zanlının adliyede ifadesi alınıyor.

KAN PARASI TEKLİF ETTİLER İDDİASI

Mehmet Emin Kayanın kardeşi Cengiz Kaya, ağabeyinin ölümüne neden olan otomobili kullanan İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Murathan Ö.nün bulunup yargı önüne çıkarılması olduğunu ifade ederek, Şu anda biz tazminat para pul düşünemiyoruz. Tek amacımız Murathanın adalet önüne çıkarılması. Murathanın ailesi de davadan vazgeçelim diye bize tazminat verme talebinde bulundu. Ancak biz ağabeyimin canı karşılığında para istemiyoruz. Tek isteğimiz Murathanın bulunması. Başka bir şey düşenecek halde değiliz diye konuşmuştu.

BABASINA GÖRE ÖZEL BİR HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

İstanbulun Bağdat Caddesinde 11 Temmuz gecesi kaldırımda çiçek satan Mehmet Emin Kayaya aracıyla çarparak kaçan 19 yaşındaki Murathan Ö.nün babası Mustafa Ö. Yaşanan bu olay sonrasında oğlumun psikolojisi bozuldu. Mehmete ölümden önce sahip çıkmayanlar ölümünden sonra sahip çıkıyor. Şu anda oğlum özel bir hastanede tedavi görmekte. Tedavi bitince teslim edeceğim demişti.

 

Babası restoran işleten hukuk öğrencisi Murathan Ö. 87 gün sonra adliyeye gelerek teslim oldu. Zanlı Ö.nün olaydan sonra Kazakistana kaçtığı iddia edilmişti





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024