Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2111 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2015 - 15:38

Baba sesimi duymuyor musun?

Büyüt
Küçült
Baba sesimi duymuyor

Ankaradaki Barış Emek ve Demokrasi mitinginde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden HDP Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Saygın Sivas merkeze bağlı Düzova Köyünde son yolculuğuna uğurlandı. 

BABA SESİMİ DUYMUYOR MUSUN?

Ankarada meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden evli ve iki çocuk babası Ziya Saygının (56) cenazesi memleketi Sivas merkeze bağlı Düzova Köyüne getirildi. Düzova Köyü Cemevinde Saygın için cenaze töreni düzenlendi.  

Cenaze töreninde Saygının çocukları Dilan, Taylan ve eşi Sema ile birlikte yakınları gözyaşı dökerek ağıtlar yaktı. Törende konuşmalar yapılırken sloganlar atıldı. Daha sonra Saygının cenazesi Cemevinden omuzlara alınarak çıkarıldı. Cenaze namazı öncesi Ziya Saygın çocukları Dilan ve Taylan babasının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Lise öğrencisi olduğu öğrenilen Dilan Saygın babasının tabutun başında Baba sesimi duymuyor musun? diyerek gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Ziya Saygının cenazesi traktörle köy mezarlığa götürülerek oprağa verildi. Cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024