Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 616 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2022 - 05:42

Ayten Erman hayatını kaybetti!

Büyüt
Küçült
Ayten Erman hayatını
Ayten Erman hayatını kaybetti! 'Ayten Erman öldü mü?' sorularıyla gündeme gelen usta oyuncunun, 86 yaşında Covid-19 nedeniyle vefat ettiği haberleri yayıldı.

Ayten Erman hayatını kaybetti!

Ayten Erman bir süredir corona virüs tedavisi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Erman, Ayşen Gruda ve Ayben Erman'ın ablası olarak tanınıyordu. Usta oyuncu 86 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Oyuncu Ayten Erman kimdir?

Ayten Erman Türk sinema ve tiyatro oyuncusudur. 26 Kasım 1935'de İbrahim Sami-Zekiye Erman çiftinin üç kızından en büyüğü olarak İstanbul'un Bakırköy ilçesinin Yeşilköy semtinde, Osmanlı zamanında karargâh olarak kullanılan bir köşkte doğdu

Tosun Paşa, En Büyük Şaban, Şendul Şaban gibi filmlerin yanı sıra Kenan Büke Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tuncay Özinel Tiyatrosu ve birçok özel tiyatro ile müzikallerde roller almıştır.

Şemsi İnkaya ile evliliğinden bir çocuğu vardır. Cennet Mahallesi (2004), Kaygısızlar (1994) ve Bombacı (1988) gibi yapımlarla tanınmıştır. .





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024