Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1486 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2015 - 13:59

Antalyada hassas alarm!

Büyüt
Küçült
Antalyada hassas

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava turizm merkezi Antalyada da etkisini gösteriyor. Gündüz, kent merkezinde 17-18 dereceye ulaşan hava sıcaklığı akşam saatlerinde 7-8 dereceye kadar düşüyor. Klima ve elektrikli ısıtıcılarla yeterli verimi alamayanlar ise kömür sobalarıyla ısınmaya çalışıyor. Özellikle Kepez ilçesi ve kent merkezinde akşam saatlerinde kendini gösteren puslu hava, sabahın ilk saatlerinde de etkili oluyor. Kömür sobalarında standartlar dışında yakılan atıklar ise kirliliğin başlıca nedeni olarak gösteriliyor.

ANTALYANIN HAVASI HASSAS

Hava kirliliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Hava Kalitesi İzleme İstasyonlarının internet sitesindeki rakamlarda da görülüyor. Çeşitli değerlerin alınarak hesaplandığı ve 0-50 (iyi), 51-100 (Orta), 101-150 (Hassas), 151-200 (Sağlıksız), 201-300 (Kötü) ve 301-500 (Tehlikeli) olarak sıralandığı tabloda Antalya için bugün 103 yani hassas değeri verildi.

Sitede ayrıca Antalyanın hava kalitesinin yaşlılar, çocuklar ve solunum rahatsızlığı olanları etkileyebilecek seviyede olduğu vurgulanıyor.

Akif ARICI/ANTALYA, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024