Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1787 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2015 - 21:56

Annesine çağırdığı ambulansa yol gösterirken öldü

Büyüt
Küçült
Annesine çağırdığı ambulansa yol gösterirken

 Alınan bilgiye göre, Mehmet Ali Berber (70) kalp krizi geçiren annesi Bahriye Berber (87) için 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Berber, ambulansın adres arayıp oylanmaması için Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarına çıkıp ambulansın geleceği yönde beklemeye başladı. Bulvara gelen ambulansın şoförüne evi tarif eden Berber, yolun karşısına geçmek için refüje çıktı. Daha sonra aniden yola inen Berbere, Kamil Ercan (25) yönetimindeki 06 FD 7937 plakalı otomobil çarptı.

Kazada ağır yaralanan Berbere, ilk müdahaleyi annesi için çağırdığı sağlık ekipleri yaptı. Berber, daha sonra annesi için çağrılan ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne Bahriye Berber için ise ikinci bir ambulans istendi. Anne Berber de aynı hastaneye kaldırıldı. Anne ile oğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024