Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1996 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2015 - 10:08

Ankaraya kızına barış getirmek için gitmişti...

Büyüt
Küçült
Ankaraya kızına barış getirmek için

Ankaradaki meydana gelen ve resmi açıklamaya göre 95 kişinin ölümüne neden olan saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Hakan Dursun Akalının sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşım, yürek sızlattı.

Amasyada görev yapan Akalının barış mitingine gitmeden önce Facebook hesabından yaptığı paylaşımdaki Ankaradaymış barış, alıp getirmek gerek. Ben gidiyorum kalanlara selam olsun. Getirebilirsem barışı kızama sefa olsun sözleri sosyal medyadaki birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Ankaradaki saldırıda hayatını kaybedenlerden biri olan öğretmen Hakan Dursun Akalının 9 Ekim Cuma günü paylaştığı, yürek yakan mesajı, şöyle: Gel demekle gelmiyor. Umut edip beklemek acizlere göre. Kaçıp saklanacak vakit değil. Sevgi emek ister ya. Ekmek ve huzur için de emek. Ankaradaymış barış, alıp getirmek gerek. Ben gidiyorum kalanlara selam olsun. Getirebilirsem barışı kızama sefa olsun. Kanlı saldırıda hayatını kaybeden Akalının bu mesajı yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Bombalı saldırıda hayatını kaybeden 48 yaşındaki felsefe öğretmeni Hakan Dursun Akalın, memleketi Amasyada toprağa verildi. Ankara Tren Garı Kavşağında meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler arasında bulunan felsefe öğretmeni Hakan Dursun Akalın için bugün memleketi Amasyada cenaze töreni düzenlendi. Akalının cenazesi, Amasya Merkez Şirvanlı Camiine getirildi. İl Müftüsü İsmail İpek tarafından ikindi üzeri kıldırılan namazının ardından cenaze, Hakan Dursun Akalının arkadaşları ve öğrencilerinin alkışları arasında camiden uğurlandı. Akalının cenazesi, Tekir Dede Mezarlığında toprağa verildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024