Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2010 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Mart 2015 - 20:41

Ankara Emniyetinden oto hırsızlığına karşı sosyal proje

Büyüt
Küçült
Ankara Emniyetinden oto hırsızlığına karşı sosyal

Proje ile ilgili Oto Hırsızlık Büro Amirliğinden yapılan açıklamada, son yıllarda teknolojik gelişmelere paralel biçimde oto hırsızlık olaylarında kullanılan yöntem ve materyallerin farklılaştığı belirtilerek,  şu ifadelere yer verildi:

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından hazırlanan Sosyal Proje kapsamında , içeriğinde vatandaşlarımızın otomobillerini güvende tutabilmeleri amacıyla ARACIM GÜVENDE isimli sosyal proje hazırlanmıştır. 

Hazırlanan bu sosyal proje kapsamında en sık rastlanılan Oto Hırsızlığı olayları incelenmiş, araçların en güvenli hale getirilmesi ile ilgili uyarılar, önlemler maddeler halinde sıralanmıştır.

4 Aşama ile uygulanacak proje kapsamında , öncelikli olarak belirli ölçülerdeki afişler şehirde bulunan Bilboard, Toplu Taşıma Araçları( Otobüs-Minibüs-Metro-Tren) , Özel İşletmeler( galeriler, oto servisleri, restaurant vs.) de bulunan ilan panolarına asılmıştır.

Vatandaşlarımıza ulaşarak alacakları bu tedbirler sayesinde oto hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

İŞTE PROJE İÇİN HAZIRLANAN AFİŞLERDEN BİRİ 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024