Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1814 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2015 - 10:08

Ambulansa yanlış tarif tartışması

Büyüt
Küçült
Ambulansa yanlış tarif
Güncel Haberleri › Ambulansa yanlış tarif tartışması haberi Polis ile sağlık ekibi arasındaki telefon görüşmesinde adres tartışması yaşandı.

İstanbul Kadıköy Acıbadem Caddesinde yürüyen mobilyacı Nurettin Sayar, onlarca kişinin gözü önünde fenalaşıp yere düştü. Bu sırada başını da kaldırıma çarpan Nurettin Sayar için acil yardım hattına ve güvenlik birimlerine haber verildi. Ancak olay yerindeki polis ile sağlık ekibi arasındaki telefon görüşmesinde adres tartışması yaşandı.

İddialara göre polis, sağlık görevlilerine olay yerini tarif edemediği için ambulans ta bölgeye ulaşamıyordu. Defalarca yapılan adres tarifinin ardından sağlık görevlileri olay yerine ulaştı. Ambulans olay yerine gelir gelmez sağlık ekipleri yerde yatan Sayara müdahale etti. Ancak  Sayarın kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024