Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1416 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2016 - 13:41

AKPli Belediye Başkanı, Rize Valisine sert çıkıştı

Büyüt
Küçült
AKPli Belediye Başkanı, Rize Valisine sert

Yerel televizyon kanallarına açıklamalarda bulunan İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, yoğun kar yağışının yaşandığı günün sabahında saat 07.30da belediyede makamına gittiğini belirterek, saat 10.30da aradığı Vali Ersin Yazıcının makamına gelmediğini iddia etti. Kardan yolların kapalı olması halinde çizmeleri giyerek sokağa çıkmak gerektiğine işaret eden ve kendisinin de böyle yaptığını anlatan Mete, şu ifadeleri kullandı:

O makamlar oturmak için değildir. O kaloriferli konak otursun diye tahsis edilmedi ona. Orada oturacaksın ama işini de yapacaksın. 850 bin liralık araba biniyorsun. O arabana bin, ilçelere kadar bir gel. İlçelerin durumunu bir gör. 1994 yılından bu yana ilçenin belediye başkanlığı yapıyorum. Bugüne kadar bu kadar duyarsız bir vali görmedim. Telefonla Vali ile görüştüm. Köy ve mahalle yollarının kapalı olduğunu söyledim ve iş makinesi istedim. Bana bir ilçeden ötekine makine aktaramayacağını söyledi. Bunu söyleyen bir valiye daha ne diyeceksin?

Başkan Ahmet Mete, Dört gündür ilçemize hiçbir devlet görevlisi gelmedi. Beni dört gündür vatandaş ile karşı karşıya bıraktılar. Milletvekillerimizi aradım ancak onlarında Ankaradan bize dozer gönderecek halleri yok. Buraya vali gönderilmiş, yetkililer atamışlar. Böyle bir valinin diğer ilçelere gittiğine de ihtimal vermiyorum. Eğer ilçemize bir kastı varsa onu söylesin. Beceremeyen kişiler o makamları işgal etmeyecek. Gidip evlerinde oturacak diye konuştu.

DHA

 








E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024