Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2250 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2015 - 16:04

Akil insalar toplantısı sonrası açıklama

Büyüt
Küçült
Akil insalar toplantısı sonrası
Akil insanlar toplantısı sonrasında Gazeteci Ali Bayramoğlu ortak bir çağrıda bulundu.

Bayramoğlu toplantı sonrasında yaptığı açıklamada bir çağrıda bulundu. Bayramoğlu, Derhal silahlar susmalı ve mutlak çatışmasızlık ortamına dönülmeli. Basından kanaat önderleri ve siyasi liderler diyalog ortamını daraltacak söylemlerden kaçınılmalı. dedi.

Bayramoğlu toplanan kişilerin Akil insanları temsil etmediğini sadece Akil insanlar içerisinden bir grubun insiyatifi olduğunu belirtti.

güncelleme 16:57

Akil insanlar heyetinde bulunan 10 kişi, son günlerde artan terör olaylarını değerlendirmek üzere bir araya geldi. Arnavutköyde bir restoranda gerçekleşen toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

Aralarında Kadir İnanır, Öztürk Türkdoğan, Ali Bayramoğlu gibi isimlerin bulunduğu 10 kişi, artan terör olaylarını, çözüm sürecini ve gelişmeleri konuşmak üzere bir toplantı yaptı

Toplantı öncesi gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kadir İnanır, Bizim de sorumluluklarımız var ne yapabiliriz bunu konuşacağız dedi.

DERHAL SİLAHLAR SUSMALI

Yaklaşık 2 saat görüşen heyet adına açıklamayı Ali Bayramoğlu yaptı. Ortak bildiriyi açıklayan Bayramoğlu, Derhal silahlar susmalı, mutlak çatışmasızlık haline dönülmelidir dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024