Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2214 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2015 - 06:15

Akdoğan, tehdidin hesabını sordu: Demokratsan çık, PKKya milleti tehdit etme de

Büyüt
Küçült
Akdoğan, tehdidin hesabını sordu: Demokratsan çık, PKKya milleti tehdit etme
Güncel Haberleri › Akdoğan, tehdidin hesabını sordu: Demokratsan çık, PKKya milleti tehdit etme de haberi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, PKKnın silahlı kanadı olan HPGnin, Güneydoğudaki halka tehditlerini arttırmasına sert tepki gösterdi.

PKKnın silahlı kanadı olan HPGnin, Güneydoğudaki halka tehditlerini arttırmasına sert tepki gösteren Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşa, tehdit mektuplarının hesabını sorarak şu açıklamayı yaptı: “Şimdi soruyorum Demirtaşa bunu nasıl içine sindiriyorsun. Şimdi demokrasi havarisi kesildin ya batıda, Nişantaşına çevirdin kıbleni. Çok şirin pozlar veriyorsun. Ben de diyorum ki birileri işte sizin uzantısı olduğunuz, vesayeti altında olduğunuz, listelerinizi bile belirleyen terör örgütü, her söylediğinize sizi azarlayan terör örgütü, şu an kapı kapı insanlara tehdit mektubu gönderiyor, haraç mektupları gönderiyor. Madem demokratsın, çıkıp da KCKya, PKKya, Kandile, ‘Sen milleti tehdit etme, tehdit mektupları gönderme, haraç mektupları gönderme diyebiliyor musun?”

Kandile ses çıkaramıyor

Kandile ses çıkaramayan Demirtaşa seslenen Akdoğan sözlerini şöyle tamamladı: “KCKya laf edemiyorsun, bölge insanına çağrı yap, de ki, ‘Ey bölge halkı, sen bu HPGnin, PKKnın, KCKnın gönderdiği, haraç ve tehdit mektuplarını kale alma git hür iradenle oy ver çağrısı yapabiliyor musun? İşte bunları yapamıyorsan, vatandaşa veya Kandile bu çağrıyı yapamıyorsan, demokrat falan olmaz senden” “Yeni Türkiyeyi hep birlikte belirleyeceğiz. Hangi parti olursa olsun vatandaşlarımız özgür bir şekilde sandığa gitsinler, iradelerini ortaya koysunlar. Türkiyenin geleceğinde ‘ben de söz sahibiyim desinler”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024