Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 491 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2024 - 16:11

Ağar :Hemşehrilik dışında bağımız yok

Büyüt
Küçült
Ağar :Hemşehrilik dışında bağımız
Son günlerde çeşitli iddialarla gündemde yer alan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın akrabası olduğuna yönelik haberler kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

 

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan son dönemde babasının Merkez Bankası'nda görevli bir personeli işten çıkarttığı gibi çeşitli iddialarla gündemde. Bugün ise Erkan'ın eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın akrabası olduğuna yönelik haberler sosyal medyada dilden dilen dolandı.

"ACABA KREDİLERDE AİLE ÜYELERİNE AYRICALIK OLUR MU?"

Gazeteci Erk Acarer, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili dün gece X hesabından yaptığı paylaşımda Erkan'ın babası Erol Erkan'la ilgili şu iddialarda bulundu: "Dönelim baba Erol Erkan'a kendisi çok tanıdık bir kişinin yakın akrabası. Belki de önüne gelene ayar verip, merkez bankasında adam tokatlama iddialarına da buradan bakmalı. Belki de aileden geliyor. Kod Elazığ. Erol Erkan, Mehmet Ağar'ın teyzesinin oğlu. Acaba kredilerde aile üyelerine Merkez Bankası ayrıcalığı olur mu."

AĞAR: HEMŞEHRİLİK DIŞINDA BAĞIMIZ YOK

Mehmet Ağar bu iddialarla ilgili Patronlar Dünyası'na konuştu; "MB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan ile teyze çocukları olduğu iddiasını yalanlayan Mehmet Ağar, "Kendileri ile hemşehrilik bağı (elazığ) dışında herhangi bir bağımız yok. Eğer böyle bir akrabalık bağımız da olsaydı, gurur duyardık. Maalesef sosyal medyada hangi yalanlara nasıl cevap vereceğimizi bilemez hale geldik" dedi.

 

Mehmet Ağar , Merkez Bnakası , Akrabalık ,Hafize Gaye Erkan 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024