Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1827 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Kasım 2015 - 14:12

Adanadaki yıkımda silahlar konuştu!

Büyüt
Küçült
Adanadaki yıkımda silahlar

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez Seyhan İlçesinin Seyhan Nehri kıyısında bulunan ve kaçak olduğu belirlenen Mehmet Nugayı ait balıkçı lokantasını yıkmaya geldi.

POMPALI VE DÖNER BIÇAĞIYLA ÇATIYA ÇIKTILAR

Ekipleri gören işletmeci Mehmet Nugayın oğlu Ramazan Nugay pompalı tüfekle, yeğeni Cengiz Nugay ise 2 döner bıçağını alıp çatıya çıktı. Direniş karşısında yıkımı yapamayan zabıta ekipler, polisten yardım istedi. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çelik yeleklerini giyip, uzun namlulu silahlarla çatıdaki eylemcilere nişan alan polisler, uzun süre aşağıya inmeleri için ikna etmeye çalıştı.

BANA KARIŞMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

İşyerine 250 bin TL harcadığını söyleyen Mehmet Nugay, Büyükşehir Belediye Başkanı MHPli Hüseyin Sözlüyü suçlayarak, Bana karışmayacağını söylemişti. Bugüne kadar ses çıkarmadı, şimdi yıkmak istiyor diye tepki gösterdi. İşyerinin çatısındaki Ramazan Nugay ile Cengiz Nugayı ikna etme çabaları sürerken, olay yerine gelen bir vatandaş, polise saldırdı. Kimliği saptanamayan genç etkisiz hale getirilirken bu sırada çatıdaki Ramazan Nugay, pompalı tüfekle ateş açtı.

ÇATIŞMA 5 DAKİKA SÜRDÜ

Polislerle karşılık verince çatışma çıktı. 5 dakika süren çatışma çevrede korku ve paniğe neden olurken Ramazan Nugay ve Cengiz Nugay teslim oldu. Çatıdan inen 2 şüpheli gözaltına alındı. Mehmet Nugay, zabıta ekiplerinde balıkçı lokantasını boşaltmak için süre istedi. Mehmet Nugaya süre veren zabıta ekipleri ve polis olay yerinden ayrıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024