Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2682 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2015 - 15:12

Adana İncirlik mahallesinde patlama

Büyüt
Küçült
Adana İncirlik mahallesinde

Merkez Sarıçam İlçesindeki İncirlik mahallesinde Mehmet Şimşekin işlettiği marketin arkasındaki kolonya imalathanesinde bugün saat 13.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Aynı mahallede İncirlik Hava Üssünün de bulunması nedeniyle patlama, bomba korkusuna yol açarken, polis alarma geçti. Patlamanın şiddetiyle binanın duvarları çöktü, çevredeki binalar da hasar gördü.

50 metre çapında etki eden patlama sırasında binanın hemen yanından geçen Hüsamettin Erten yönetimindeki 63 UL 079 plakalı otomobilde bulunanların yanı sıra aralarında Suriyeli bir çocuğun da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

İncirlikte bomba patladı ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Kolonya üretildiği belirlenen depodaki patlamada yaralananlar ambulanslarla hastanelerde sevk edildi.

KENTİN GİRİŞ-ÇIKIŞI TUTULDU

Bomba patladığı sanılması nedeniyle polis, İncirlik Mahallesi ile Adananın giriş çıkışlarında tüm araçlara yönelik denetim başlatıldı. Ancak kısa süre sonra kolonya imalathanesindeki kazanın patladığı ortaya çıktı. İtfaiye ekipleri de imalathanesinde çıkan yangına kısa sürede müdahale ederek söndündü. Bomba imha uzmanları, olay yeri inceleme ekipleri ile itfaiye patlamanın nedeninin belirlemek için çalışma başlattı.

Market işletmecisi Mehmet Şimşek de ifadesi için karakola götürüldü.

Fatih KARAÇALI / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024