Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1712 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mart 2016 - 14:03

Adalet Bakanlığından flaş Rıza Sarraf açıklaması

Büyüt
Küçült
Adalet Bakanlığından flaş Rıza Sarraf

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMMdeki Ak Parti Grup Toplantısı öncesi gazetecilere gündemi ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABD YARGISININ TÜRKİYEDEN BİR TALEBİ YOK

Bakan Bozdağ, Rıza Zarrabın tutuklanması ile ilgili olarak, Soruşturmayı yapan ABD yargısının Türkiyeden bir talebi yok ama Türkiyedeki paralel alçaklar ve alçakları sevenler Türkiyeye bir operasyon iftirası uyduruyorlar dedi.

KONSOLOSLARIN BÖYLE BİR DESTEĞE GİTMESİ MANİDARDIR

Can Dündar ve Erdem Gülün duruşmasına katılan konsoloslarla ilgili olarak Bakan Bozdağ, Herkes görevinin sınırını bilecek, haddini ve hududunu bilecek ve vazifesini yapacak. Bu bireysel değil toplu hareket...Birden fazla ülkenin konsolosunun böyle bir desteğe gitmesi manidardır. Umarız bundan sonra böyle bir şeyde bulunmazlar. Bulundukları takdirde Türkiyenin tavrı farklı olur. Konsolosların görev ve yetki alanı konsolosluk binalarının üzerine konulan mülkiyet toprak parçası ile sınırlıdır. Onun dışındaki bir alanda yetki ve görevi yoktur diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024