Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3529 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2015 - 05:29

Abdürrahim Semavi: HDPnin hedefi Kürtleri İslamdan uzaklaştırmak

Büyüt
Küçült
Abdürrahim Semavi: HDPnin hedefi Kürtleri İslamdan
Güncel Haberleri › Abdürrahim Semavi: HDPnin hedefi Kürtleri İslamdan uzaklaştırmak haberi HDPye verilecek oyların PKKya ve nihai olarak Haçlı zihniyetine gideceğini söyleyen Kürt Siyaset Uzmanı Abdürrahim Semavi: Kürtlerin esas temsil edildiği yer, AK Partidir dedi.

Kürt siyasi hareketinin önemli isimlerinden siyaset uzmanı Temel Strateji Araştırma Merkezi Başkanı Abdürrahim Semavi, PKK-HDP projesine yönelik, “HDP, tabela partisidir. Bölgede varlık gösteren PKKnın kendisidir. HDPye verilecek oylar PKKya, nihai olarak da Haçlı zihniyetine gidecek” dedi. PKK-HDP projesinin tüm detaylarını STARa anlatan Semavinin önemli tespitleri şöyle:

Laisizme zemin hazırlanıyor

Batı dünyasının, muhafazakar kimliğini kaybetmeyen bu toplumu  muhafazakarlıktan uzaklaştırmak ve Laisizm temelinde güdük bir topluma dönüştürmek için PKKya bir zemin hazırlanıyor. PKK da bunu kullanıyor. Kürt toplumunu, güzel insani argümanları kullanarak Laisizme mecbur etmek için bir çabanın içinde. 

Homoseksüel ve komünist

Şu anda bölgede kendilerine oy veren büyük ekseriyetle muhafazakar seçmen, Eskişehirdeki HDPli homoseksüel adayın farkında değil. Ya da Ertuğrul Kürkçünün eski bir komünist olduğunu bilmiyor. Kayıtsız şartsız ve körü körüne bağlılık, ortak kader birliği yapmış, bedel ödemişliğinin getirdiği teslimiyet sonucu oylar HDPye veriliyor. Kürtlerin ‘Apoistleri, “Apoizm” yaratmayı hayal ediyorlar. Kandil, dünyanın şer odaklarının etkisinde hareket ediyor.

HDP silahın gölgesinde

PKK, varlığını silaha borçludur. HDP de, bunun tabela partisi olduğu için varlığını silahın gölgesine borçlu. PKK, sınır dışına çıksa dahi bu şekli olarak kalacak.

Çoğu Kürt destek vermiyor

Türkiyede 20 milyon civarında Kürt var. 55 milyon seçmenin 14 milyonuna tekabül eder. Bunun sadece 3 milyonu HDPye oy veriyor. Geri kalan 11 milyon seçmen nerede? CHPde mi, MHPde mi? Oylarının yarısını muhafazakar Kürtlerden alan AK Parti, siyaset üretebilecek Kürtlerin önünü açmalıdır.

HDP değil PKK yönetiyor

HDP, bölgede tabeladan ibarettir. Bölgede asıl varlık gösteren PKKnın bizzat kendisidir. Seçilen siyasiler bile kendi iradelerini ortaya koyamıyorlar. Belediye başkanları, mutlaka KCK-PKK sorumlusu gölgesindedir. PKK, varlığını sürdürebilmek için her yolu mubah görür.

Tehditlerini sürdürecekler

PKKnın, şehirlere korku verme çabası devam edecek. Tehditleri sürdürerek, fiili durum oluşturup sokakta kimlik kontrolü yapacak, vergi toplayıp, sistemini işletmeyi sürdürmek isteyecek. Bunun engellenmesi için yerelde, gerçek anlamda siyaset üretebilen kadroların önünün açılması gerekir.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024