Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2060 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2015 - 14:58

Abdullah Gülden Davutoğluyla polemik açıklaması

Büyüt
Küçült
Abdullah Gülden Davutoğluyla polemik

Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada 2013 yılında Pensilvanyaya gittiğini ve Fethullah Gülenle görüştüğünü söylemişti. Davutoğlu, bu görüşmenin dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğanın bilgisi dahilinde yaptığını söylemişti.

Haberin Videosu Gül Davutoğlu polemiğinde flaş açıklama: Kapandı o konu!startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer30479,30479,201505,30479-300418.jpg,1, 0,Gül Davutoğlu polemiğinde flaş açıklama: Kapandı o konu!);

Ancak Abdullah Gül daha sonra yaptığı açıklamada Benim haberim yok demişti. Bu sözler üzerine Davutoğlu da Benim zihnim berrak demişti.

GÜL: BENİM İÇİN KONU KAPANMIŞTIR

Abdullah Gül son olarak bu tartışmalarla ilgili Benim için bu konu kapanmıştır dedi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Ormanla birlikteyapımı devam eden Vodafone Arenayı gezdi. Basın mensuplarının Başbakan Ahmet Davutoğlunun Fethullah Gülen Hocaefendiyle görüşmesiyle ilgili ısrarlı sorularına Kapandı o iş diye cevap veri.

Öte yandan Habertürk yazarı Fehmi Koru bugünkü köşesine Abdullah Gülle bu konuda yaptığı görüşmeyi taşımıştı. Koru bugünkü köşesinde şunları yazmıştı:

ZİYARETTEN RAHATSIZ OLMUŞTUM

Abdullah Gülün hoşnutsuzluğu, telefondaki sesine de yansıyordu. Benim de zihnim berrak; ayrıca konu hakkında önceden haberdar edilmediğim için, öğrendiğimde duyduğum ve etrafımla da paylaştığım rahatsızlık yüzünden de unutmam mümkün değil dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024