Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1446 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Şubat 2016 - 16:42

81 ilde güvenlik alarmı!

Büyüt
Küçült
81 ilde güvenlik

İçişleri Bakanlığının görevlendirdiği müfettişler, ilgili noktalara giderek incelemelere başladı. Şubat ayının sonuna kadar incelemelerini bitirecek müfettişler, çalışmaları ile ilgili rapor hazırlayarak bakanlığa sunacak.

Ankara ve İstanbulda meydana gelen terör eylemlerinin ardından yurt çapında güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkartan İçişleri Bakanlığı, eylem yapılması muhtemel noktalarda da güvenlik incelemesi başlattı. Bakanlığın görevlendirdiği müfettişler, 81 ilde bulunan havalimanları, limanlar, otogarlar ve tren istasyonlarında incelemelerine başladı.

ATATÜRK HAVALİMANINDA İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanlığının başlattığı uygulama doğrultusunda Müfettişler İstanbul Atatürk Havalimanında da denetlemelerde bulundu. Atatürk Havalimanında inceleme yapan dokuz müfettiş, terminale tüm giriş çıkış noktalarını kontrol etti. Müfettişler, Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve TAV Özel güvenlik personelinin yaptığı güvenlik hizmetlerini de yakından inceledi. Yapılan incelemede şu ana kadar bir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenildi.

TAV GÜVENLİK DİNLENME OFİSLERİNDE EĞİTİM FİLMİ İZLETİYOR

Atatürk Havalimanında güvenlik hizmeti veren TAV Özel Güvenlik şirketi de personeline yönelik eğitimleri yoğunlaştırdı. Personelinin terör olaylarına karşı daha dikkatli olması için eğitimlere hız verilirken, dinlenme ofislerine kurulan ekranlarla çalışanların boş zamanlarında da eğitim filmi izlemesi sağlandı. Atatürk Havalimanı içinde ve çevresinde ise TAV Özel Güvenlik tarafından eğitilen bomba uzmanı köpekleri aramalara başladı. Terminalde bulunan x ray cihazlarının ise hassasiyeti artırıldı. Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin metro katında yaptığı kontroller de sıkılaştırıldı.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024