Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2043 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Haziran 2015 - 21:21

6 kez kalp krizi geçirdi

Büyüt
Küçült
6 kez kalp krizi
Güncel Haberleri › 6 kez kalp krizi geçirdi haberi

6 kez kalp krizi geçiren Karani Tatar, Kendimi şanslı hissediyorum, hala hayattayım derken, bu durum doktorları da şaşırtıyor.

DHA

Denizlili 46 yaşındaki Karani Tatar, ölüme adeta meydan okuyor. 5i bu yıl olmak üzere son 6 yıl içinde, 6 kez kalp krizi geçiren Tatar, Kendimi şanslı hissediyorum, hala hayattayım derken, bu durum doktorları da şaşırtıyor.

Evli, iki çocuk babası Karani Tatar, ilk olarak 6 yıl önce Denizlideki evinde kalp krizi geçirdi. Kalbe giden tıkalı olan bir damarı açılan Tatarı uyaran doktorlar, perhizlerine dikkat etmesini istedi. Denizlide bir çimento fabrikasında çalışan Tatar, geçen Ocak ayında, Mersinin Silifke ilçesi, Taşucu Mahallesi de önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Medcem Çimento Fabrikası a sorumlu müdür olarak görevlendirildi. Bunun üzerine Tatar, evini Silifkeye taşıdı. Burada yeni bir hayata başlayan Tatar, birer ay arayla 5 kalp krizi daha geçirdi.

Her defasında da tedavisi yapılan Tatar, taburcu edilip, evine gönderildi. Denizli in Çal İlçesi de Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Adnan Tatar, MHPli Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Silifkeye gidip, geçen 2 Haziranda 6ıncı kez kalp krizi geçiren kardeşi Karani Tatarı Denizliye getirdi.

Sık sık doğa gezilerine katılan, denizde dalış yapan Karani Tatar, Bugüne kadar 6 kez kalp kirizi geçirdim. Bunun 5i Ocak ayından bu yana. 4 kez stent takıldı. Kendimi şanslı hissediyorum, hala hayattayım. Bu kadar çok kalp krizi geçirmeme doktorlar da şaşırıyor. Memleketim olan Denizli in Çal ilçesinde bir hafta dinlenip, yeniden işim için Mersine gideceğim dedi. Tatarın doktorların by-pass ameliyatı olma önerisini ise kabul etmediği de öğrenildi.

METEBOLİZMASI İNCELENMELİDİR

Denizli Er-Pa Özel Sağlık Hastanesi de görevli Kardiyoloji Uzmanı Op. Dr. Özgür Taşköylü ise hastayı muayene etmeden kesin konuşmanın yanlış olacağını belirtip, Ancak bir insan 6 kez kalp krizi geçiremez. Bu sıra dışı bir olay ve normal değil. Bir insan en fazla 2 ya da 3 kez kalp krizi geçirir. Hastanın metebolizmasının iyi incelenmesi gerekiyor. Damarlarında pıhtılaşma bozukluğu olduğundan ya da ilaçlarını düzenli almadığı için bu kadar sık kalp krizi geçirmiş olabilir. Allah kendine uzun ömür versin diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024