Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2301 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Ocak 2016 - 11:28

4 ilde eğitime kar engeli

Büyüt
Küçült
4 ilde eğitime kar

Çorumda etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve 5 ilçede eğitime bugün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla kent merkezi ile Boğazkale, Bayat, Oğuzlar, İskilip ve Uğurludağdaki ilk ve orta dereceli tüm okulların bugün tatil edildiği belirtildi.

Kent merkezi ile söz konusu 5 ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamilelerin de bugün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

KASTAMONU

Kastamonuda kar yağışının yaşamı olumsuz etkilemesi nedeniyle kent merkezi ve 5 ilçede 1 gün, 6 ilçede ise 2 gün eğitime ara verildi.

Alınan bilgilere göre, Kastamonunun şehir merkezi ile Abana, Ağlı, Cide, İnebolu ve Tosya ilçelerinde bugün Daday, Doğanyurt, Bozkurt, Şenpazar, Çatalzeytin ve Doğanyurt ilçelerinde ise bugün ve yarın ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Azdavay ilçesinde ise köy ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime 2 gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

SİNOP

Sinop il merkezi ile 4 ilçedeki okullar da kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edildi. Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Sinop Üniversitesinde bugün yapılacak sınavlar da bir gün ertelendi.

TOKAT

Tokatın Zile ve Pazar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Tokatın ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ve olumsuz havanının etkili olduğunu söyledi.

Yazıcı, Zile ve Pazar ilçelerimizde taşımalı eğitime 1 gün ara verdik. Merkez ve diğer ilçelerimizde kar yağışı devam ediyor. Bu anlamda da değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Şu an için Zile ve Pazar ilçelerimizdeki taşımalı eğitimin haricinde okullarımızda eğitim veriliyor dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024