Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1696 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Temmuz 2015 - 12:52

2 THY uçağı geri döndü

Büyüt
Küçült
2 THY uçağı geri

Atatürk Havalimanından Burkina Fasonun başkenti Ouagadougouya saat 17.35te hareket eden Türk Hava Yollarının TK-549 sefer sayılı TC-JYB tescilli Boeing B737-900ER tipi uçağında, kalkıştan kısa bir süre sonra teknik arıza meydana geldi.

Arıza nedeniyle uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesiyle irtibata geçerek Atatürk Havalimanına geri dönüş için izin istedi.

Atatürk Havalimanına sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştiren yolcu uçağı yapılan kontrollerin ardından Bamako seferini yapmak üzere saat 23.50de yeniden Atatürk Havalimanından havalandı.

Bu arada akşam saatlerinde Türk Hava Yollarının İstanbul-Erbil seferini yapan yolcu uçağı da teknik arıza nedeniyle Atatürk Havalimanına geri döndü.

İbrahim YILDIZ / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024