Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1966 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2015 - 14:10

2 haftadır aranan minik Sultanın cesedi bulundu

Büyüt
Küçült
2 haftadır aranan minik Sultanın cesedi

Osmaniyenin Düziçi ilçesine bağlı Yeşilyurt (Zindağı) Köyündeki evine 7 Nisan salı günü otomobiliyle giden Osman Göl, Sabun Çayından geçmek isterken aracı arızalandı. Kızı Sultanı otomobilde bırakıp yardım almak için gittiği köyden geri döndüğünde otomobilin kapılarının açık olduğunu ve kızının da içeride olmadığını gören baba Göl, arama çalışmalarından da sonuç alamayınca jandarmadan yardım istedi.

Bunun üzerine minik Sultanın bulunması için bölgeye jandarma özel harekat timi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Adana İl Emniyet Müdürlüğü su altı ve kara kurtarma polisleri ile 112 Acil Servis ekipleri gönderildi. İlk günkü aramalarında minik Sultanın kaybolduğu yerin 50 metre aşağısında terliklerini bulan ekipler, yaklaşık 25 kilometrekarelik geniş bir alanda arama yaptı.

CESEDİ AĞA TAKILDI

Aramalarda teknolojiyi de kullanan AFAD, drone ile havadan yaptığı aramalardan da sonuç alamadı. İki haftanın sonunda Sultan Gölün cesedi, ekipler tarafından Sabun Çayının farklı noktalarına yerleştirilen ağların birine takıldı. Saat 08.30 sıralarında bulunan minik Sultanın boğulduğu sanılan cesedi bir çoban tarafından bulundu. Kaybolduğu yerin yaklaşık 2 kilometre aşağısında cesedi bulunan Sultanın ölüm haberini alan baba Sultan Göl ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Sultan Gölün cesedi, olay yerinde yapılan incelemesinin ardından Düziçi Devlet Hastanesi Morguna götürüldü.

İbrahim EMÜL- Süleyman GÜZEL/ DÜZİÇİ(Osmaniye), (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024