Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1671 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Aralık 2015 - 12:12

2 gün geçti... Tek açıklama dahi yok!

Büyüt
Küçült
2 gün geçti... Tek açıklama dahi

Sabiha Gökçen Havalimanında uçakların park ettiği bölümde 23 Aralık gece saat 2de patlama meydana gelmişti. Temizlik görevlidsi Zehra Yamaç (30) şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu ölmüş, 5 uçakta hasar oluşmuştu. Roket ya da havan topuyla saldırı düzenlediği iddia edildi.

BOMBA MI HAVAN MI?

Patlamanın üzerinden 2 günden fazla bir zaman geçti. Ancak geçen bu zamana karşın, yetkililer patlamanın neden kaynaklandığına dair bir açıklama yapmadı.

Bu sessizliğe olayda hayatını kaybeden Zehra Yamaçın yakınları tepkili. Yamaçın cenazesinde konuşan, amcasının oğlu, Burası bir muz cumhuriyeti değil. Havaalanında nasıl bir bomba patlar ve hl kimse çıkıp da, Böyle böyle bir şey oldu. Bundan dolayı oldu demiyor. Kimse bir şey söylemiyor ifadelerini kullandı.

İlgili Haber Sabiha Gökçendeki patlamada ölen anne işe yeni başlamıştı

Olay yerindeki incelemeye dair Anadolu Ajansından son haber 23 Aralık saat 16:35te geçti. Bu habere göre, patlamanın ardından polis ekiplerinin arama ve inceleme çalışmaları devam ediyordu...

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024