Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1912 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2015 - 16:52

102 yıldır doktor yüzü görmedi

Büyüt
Küçült
102 yıldır doktor yüzü

Gazipaşanın Beyobası Mahallesinde oturan Ümmü Sarıtaş, bu yaşına kadar hiç doktora gitmedi. 16 yaşında evlenen Ümmü Sarıtaş, eşini 1996da kaybedince oğlunun yanına yerleşti.

Okuma yazma bilmeyen Ümmü Sarıtaş, ilerleyen yaşına rağmen hiçbir rahatsızlığının olmadığını söyledi. Çocuk yaşta yetim ve öksüz kaldığını, yokluk içinde bir yaşam sürdüğünü kaydeden Sarıtaş, Hayvancılık ve çiftçilik yapardık. Yağımızı, yoğurdumuzu beslediğimiz hayvanlardan kendimiz yapardık. Bulgurumuzu, tarhanamızı yine kendi ürettiğimiz tarlalardan kaldırdığımız ürünlerden yaptık. En önemlisi de tüm yemeklerimizde zeytinyağı ve tereyağı kullandık dedi.

Katkı maddesi olan hiçbir şeyin insan sağlığına iyi gelmeyeceğini ve hasta edeceğini savunan Ümmü Sarıtaş, Markette, bakkalda satılan ürünleri almam da yemem de bundan dolayı sağlıklıyım diye konuştu.

Gençlere de doğal beslenmeyi tavsiye eden Ümmü Sarıtaş, İnsanları hasta eden, katkı maddeli yiyecekler. Hepsi insana zararlı. Yazın yaz meyve, sebzesi, kışın kış meyve, sebzesi yenmeli. Tersi olursa bünyeye zarar verir şeklinde konuştu.

Nurşen SINAV/GAZİPAŞA, DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024