Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1681 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Ocak 2016 - 11:29

11 kentte okullar tatil edildi

Büyüt
Küçült
11 kentte okullar tatil

19 Ocak Salı günü olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilen iller:

Balıkesirin 5 ilçesinde bugün okullar tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Manyas, Savaştepe, Gönen, Bandırma ve Marmara ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 19 Ocak Salı tatil edildiği bildirildi.

Yalova Valiliği etkili olan kar ve tipi yüzünden bugün il genelindeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valiliğin aldığı bu karar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğünün internet sitesinden duyuruldu.

 

İlgili Haber İstanbulda okullar tatil olacak mı?



Sivasın Kangal ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. İlçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Kangal İlçe Hıfsızzıha Kurulunun aldığı karar neticesinde ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verildi. Ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli personeller de idari izinli sayılacak.

Bayburtun Demirözü ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Çanakkale il merkezi ve bazı ilçelerde okullar olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tatil edildi.

Tekirdağda olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verilecek.

Samsunun Havza ve Çankırının Çerkeş ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tatil edildiği bildirildi.

Kocaelide taşımalı sistemle eğitim veren okullar bugün kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu twitter hesabından, Meteorolojik verilere göre kar yağışı azalarak yarın (19 Ocak Salı) ilimizi terk edeceğinden, eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak il genelinde taşımalı eğitim ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde yarın eğitime ara verilmiştir açıklamasında bulundu.

Konyanın Hüyük ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle bugün için ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Konya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, 19 Ocak 2016 Salı günü sadece Hüyük ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Kaymakamlık kararıyla okullar tatil edilmiştir. denildi.

Düzcede yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren okullarda bugün eğitime ara verildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024