Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1998 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2015 - 14:16

1 Mayısta ilginç protesto: Polise gül suyu sıktı

Büyüt
Küçült
1 Mayısta ilginç protesto: Polise gül suyu

Kamu-Sen üyeleri Türkiye genelinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü, Adanada kutladı. Farklı illerden gelerek  İnönü Caddesi üzerinde bulunan sendika binasında toplanan yaklaşık 2 bin kişi, Türk bayrakları, döviz ve pankartlar taşıdı.

2 kilometre uzaklıktaki Atatürk Parkına yürüyen, aralarında Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlının da bulunduğu göstericiler, Hırsız var sloganı, alkış ve pankartlarla hükümete tepki gösterdi.

İKTİDARIN İŞİNE GELİYOR

Mitinge Ispartadan katılan bir kişi, üzerinde Hükümetin biber gazına karşı Türk memurunun gül suyu yazılı zirai ilaçlama bidonundaki gül suyunu polislere ve eylemcilere sıktı. Üzerine gül suyu sıkılan polisler kısa süreli şaşkınlık yaşarken, sonrasında gülümsedi.

Mitingde konuşan İsmail Koncuk, Taksim Meydanındaki 1 Mayıs tartışmalarına değindi. 1 Mayısta çalışma hayatının sorunlarını gündeme getirmek istediklerini ve Adanada kutlama yaptıklarını anlatan Koncuk, Taksimde yaşananlar iktidarın işine geliyor. Mağdur olan çalışanlar ama, hep iktidar mağduru oynuyor dedi.

1 MAYISIN ÇALIŞAN İŞÇİLERİ

1 Mayıs mitingi sırasında bir kadın, Atatürk Parkı yakınlarında bulunan evin penceresinden pencereleri silerken görüldü. Tüpçüde çalışan bir işçi de sipariş götürürken, miting alanına gelip Türk bayrağı salladı. Kamu-Sen üyeleri tüpçüye sıcaktan korunması için şapka taktı.

Kamu-Senin Adanada 1 Mayıs kutlamasında polise gülsuyu sıkıldı

Yusuf BAŞTUĞ- Akif ÖZDEMİR / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024