Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2501 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Eylül 2015 - 13:09

\ Cemaat yargının içinde olamaz\

Büyüt
Küçült
\ Cemaat yargının içinde
Adli Yıl açılış programında bir konuşma yapan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit yargı içindeki paralel örgütü hedef aldı.

Adli Yıl açılış programında bir konuÅŸma yapan Yargıtay BaÅŸkanı Ä°smail Rüştü Cirit, Her türlü cemaat-cemiyet çıkarının toplum çıkarının yerine ikame edilmesinin hiç bir mazereti, açıklaması olamaz dedi.

Yeni adli yıl başladı. Adli yılın açılışı dolayısıyla Yargıtay Birinci Başkanlığınca bir tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

CEMAAAT -  CEMÄ°YET...

Programda bir konuşma yapan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, paralel yapıyı hedef aldı. Cirit, Elbette hakim ve Cumhuriyet savcılarının tutuklanması, adli ve idari soruşturmalara uğraması, görevden el çektirilmesi veya başkaca disiplin tedbirlerine muhatap olması, bir hukuk devleti için iftihar tablosu olamaz. Ancak her türlü cemaat-cemiyet çıkarının toplum çıkarının yerine ikame edilmesinin, hukukun bireysel veya grupsal ihtiraslara feda edilmesinin de hiç bir mazereti, açıklaması olamaz diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024