Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2730 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2015 - 19:50

Yiğit Bulut: ABDde Başkanlık sistemine ilgi Türkiyeden görünenden daha fazla

Büyüt
Küçült
Yiğit Bulut: ABDde Başkanlık sistemine ilgi Türkiyeden görünenden daha
Ekonomi Haberleri › Yiğit Bulut: ABDde Başkanlık sistemine ilgi Türkiyeden görünenden daha fazla haberi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Amerikanın en önemli 15 şirketinin temsilcileriyle yaptığı görüşmeyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
star.com.tr İlgili Foto Galeriler
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ABDde

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, ABD'de önemli şirketlerin temsilcileriyle  bir araya geldi. Paralel yapının ve iç-dış aktörlerin engellemelerine rağmen Washinton'da yapılan toplantıya, ABD'nin en önemli 15 şirketinin temsilcileri katıldı. Toplantıda ağırlıklı olarak, Türkiye ekonomisi  ve üreten Türkiye modeli konuşuldu. 

Toplantının ardından Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Yiğit Bulut, "ABD'de, başkanlık sistemi ve 2023 hedeflerine olan ilgi ve destek Türkiye'den görünenden çok daha fazla" dedi. Bulut ayrıca, Türkiye'de yüksek faiz ve ranta dayanan "Derviş modeli"nin artık sona erdiğini söyledi.

İŞTE YİĞİT BULUT'UN O AÇIKLAMALARI:

Başta paralel örgüt olmak üzere, içeriden ve dışarıdan tüm engelleme girişimlerine rağmen dün Washington'da çok önemli bir toplantı gerçekleştirdik. ABD'nin en büyük 15 şirketinin temsilcileri ile dünya ve Türkiye ekonomisini konuştuk... Üreten Türkiye modelini masaya yatırdık ve yeni Türkiye'nin hedeflerini anlattık... Başkanlık sistemi ve 2023 hedeflerine olan ilgi ve destek Türkiye'den görünenden çok daha fazla... Türkiye'nin parlayan yıldızı ve 2023 hedefleri benimsenmiş durumda... Türkiye'nin üretim odaklı ekonomi modeline geçtiğinin altını çizdik... Gerek bu toplantıda, gerekse yaptığım görüşmelerde bir detayı çok net anlattım; Türkiye'de yüksek faiz ve ranta dayanan "Derviş modeli" kesinlikle bitmiştir! Bir de önemli bir karar aldık; Amerikan Ticaret Odaları ve Sivil Toplum İşbirliği ile yüzlerce Amerikan şirketinin Türkiye'de katılacağı ve  Sayın Cumhurbaşkanımızın kendilerine hitap edeceğiz bir "Türkiye'de yatırım konferansı" düzenleyeceğiz...





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024