Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1845 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mart 2015 - 06:23

Vodafone diyabeti uzaktan takip ediyor

Büyüt
Küçült
Vodafone diyabeti uzaktan takip
Ekonomi Haberleri › Vodafone diyabeti uzaktan takip ediyor haberi Vodafone Türkiye, sağlık sektöründe ilk uçtan uca entegre hasta takip teknolojisini hayata geçirdi.
Ekonomi Servisi

Vodafoneun kronik hastalıklara yönelik olarak Medipol Üniversitesi Hastanesi, Bayer ve MarlinPlus işbirliğiyle hayata geçirdiği Vodafone Diyabet Takip Sistemi, Türkiyede sayıları 7 milyona ulaşan diyabet hastalarının yaşam standardını yükseltmeyi hedefliyor. Hekimlerin eforunun doğru ve verimli kullanılmasına da yardımcı olacak sistem ile Türkiyenin diyabet için yılda 10 milyar liraya erişen sağlık giderlerinin de düşmesi hedefleniyor.

Vodafone Diyabet Takip Sisteminde hastalar, hastaneye gitmeden her gün kan şekeri ölçümlerini tek bir cihaz üzerinden evlerinde yapabiliyor. Her yaştan diyabet hastasının kolaylıkla kullanabileceği cihazda ek işlem yapmadan bilgiler kontrol için otomatik olarak hastaneye iletiliyor. Tanımlanan değerler dışına çıkıldığında hastanın doktoruna otomatik olarak SMS ya da e-posta uyarısı sistem tarafından gönderiliyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024