Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1999 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mayıs 2015 - 05:54

Vakıfbanktan çiftçi için yeni bir kart

Büyüt
Küçült
Vakıfbanktan çiftçi için yeni bir
Ekonomi Haberleri › Vakıfbanktan çiftçi için yeni bir kart haberi

Vakıfbank üreticilere özel, gübre, mazot, yem gibi ihtiyaçlarını alabilecekleri yeni bir kart çıkaracak.

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, tarım üreticisi niteliğindeki müşteri sayılarının her geçen gün katlanarak arttığını belirterek “Tarımda desteğe ihtiyacı olan her üreticiye ulaşmaya, üreticileri yerinde dinleyerek ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. Çelebi “Bir süre önce hasadı bereketli geçen çiftçilerimizin birikimlerini değerlendirmesi için ‘altın hesabını üreticilerimizin hizmetine sunduk. Gerek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı gerekse de Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumunun hibe desteği verdiği programları üreticimize anlatacağız, yeterli özkaynağı olmadığı için finansmana ihtiyaç duyan işletmelere destek olacağız. Önümüzdeki dönem üreticilerimizin yem, gübre, mazot vb. ihtiyaçlarını uygun şartlarda temin edebileceği yeni bir kartı hizmete sunacağız” dedi.

Çelebi, şunları söyledi: “Müşterilerimize faaliyetlerine ve ihtiyaçlarına göre birçok ürün ve hizmet sunuyoruz. Ancak üretimde verimlilik gün geçtikçe daha önemli hale geliyor. Tarımsal üretimini büyük arazilerde yapmak amacıyla yeni tarımsal arazi alan, işgücü verimini düşürmek, artan arazi büyüklüklerine bağlı olarak zamandan tasarruf etmek amacıyla teknolojisi yüksek güçlü traktör satın alan ya da diğer alet ekipmanlar ile standardı yüksek işletme kurmak isteyen yatırımcıların sayısının her geçen gün arttığını görüyoruz.”

Bilinçlendiriyoruz

“Her geçen gün artan tarımsal ürün talebini dikkate alırsak, tarımsal üretimin verimliliği önemli hale geliyor. Ürün kalitesi de, ürünün pazarlanmasını kolaylaştırıyor. Bu bakımdan üretim ve işletme standartlarının yükseltilmesi, traktör gibi motorlu araçlarda tüketimi düşük ve doğaya daha az zarar veren makinaların kullanılması gerekiyor” diyen Çelebi “Hibe destekli programlar konusunda müşterilerimizi bilgilendiriyor, finansman ihtiyacı olan yatırımcılara destek veriyor, yenilikçi, üretimde verimliliğe ve kaliteye inanan üreticilere özel avantajlar sağlıyoruz” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024