Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2364 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 08:01

Vakıfbanktan 40 yeni şube 800 istihdam

Büyüt
Küçült
Vakıfbanktan 40 yeni şube 800
Ekonomi Haberleri › Vakıfbanktan 40 yeni şube 800 istihdam haberi

Türkiye genelindeki 900. şubesini Antalya Aksuda açan VakıfBank, 2015 yılında 40 yeni şube açıp 800 yeni personel almayı hedefliyor.

Antalya Aksu Şubesinin açılışında gkonuşan VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, 2014 yılında, mevduatlarını sektör ortalamasının üzerinde büyüterek pazar paylarını artırdıklarını belirterek “Toplam mevduatımız yıllık yüzde 13 büyüme ile 91 milyar TLyi aşarken, şube sayımızdaki artışa paralel olarak, mevduatımız da hızla tabana yaygınlaşmayı sürdürüyoruz” dedi.

Hızlı çözüm sunacağız

Müşterilerine daha yakın olmak amacıyla 900. şubelerini Aksuda hizmete açtıklarını kaydeden Aydoğan “Turizm ve tarımın yanı sıra hızla gelişen sanayisiyle de Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan Antalya başta olmak üzere bölgedeki tüm müşterilerimizin yanında olmak, onlara daha iyi hizmet vermek ve en hızlı çözümleri sunmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz”dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024