Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3590 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mart 2015 - 19:01

Vakıfbank 800 personel alacak

Büyüt
Küçült
Vakıfbank 800 personel
Ekonomi Haberleri › Vakıfbank 800 personel alacak haberi Türkiyede 900. şubesini Antalyada açan VakıfBank, bu yıl 40 yeni şube açıp 800 yeni personel almayı planlıyor.

Müşterilerine daha yakın olma ve tabana yayılma stratejisi doğrultusunda şube ağını genişletmeye devam eden VakıfBank, 900. şubesini Antalya Aksuda hizmete açtı. 2014 yılında net karının yanı sıra kredi, mevduat ve toplam aktif büyümesi de sektör ortalamalarının üzerinde gerçekleşen VakıfBank, müşterilerine en hızlı çözümleri sunmak için şube açılışlarına devam ediyor.

2015 yılında 40 yeni şube

2014 yılsonu net karı 1 milyar 753 milyon TLye ulaşan VakıfBank, nakdi ve gayrinakdi kredi olarak Türkiye ekonomisine 133 milyar TL finansman sağladı. 2015 yılında da yatırımlarını sürdürecek olan VakıfBank, yılsonuna kadar 40 yeni şube açmayı ve yaklaşık 800 personel alımı yapmayı planlıyor.

Aydoğan: “Türkiyeye yatırımlarımız devam edecek”

VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz ve Üyeleri ile birlikte Antalya Aksu Şubesinin açılışını gerçekleştiren VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, “2014 yılında, mevduatımızı sektör ortalamasının üzerinde büyüterek pazar payımızı artırdık. Toplam mevduatımız yıllık %13 büyüme ile 91 milyar TLyi aşarken, şube sayımızdaki artışa paralel olarak, mevduatımız da hızla tabana yaygınlaşmayı sürdürdü. Hizmet çeşitliliğimizi artırmak ve müşterilerimize daha yakın olmak amacıyla 900. şubemizi Antalya Aksuda hizmete açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turizm ve tarımın yanı sıra hızla gelişen sanayisiyle de Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan Antalya başta olmak üzere bölgedeki tüm müşterilerimizin yanında olmak, onlara daha iyi hizmet vermek ve en hızlı çözümleri sunmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024