Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2168 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2015 - 07:20

Ãœmraniyeye ikiz rezidans kule

Büyüt
Küçült
Ãœmraniyeye ikiz rezidans
Ekonomi Haberleri › Ümraniyeye ikiz rezidans kule haberi

Oryataşın Ümraniyede yükselen en yeni projesinde iki rezidans kulesinin yanı sıra ofis, alışveriş caddesi ve oteller de yer alacak.

Oryataşın Ãœmraniye ‘de kendi arazisi üzerinde bulunan konut projesi Oryapark Ä°stanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriÅŸ caddesi ve beÅŸ yıldızlı otelle yükseliyor. Ä°lk etabı 2016 yılında tamamlanacak olan projede ön satışlar baÅŸladı. Tüm dairelerden panoramik görüntü sunan proje 526 dairelik, 36 katlı iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriÅŸ caddesi ve otelden oluÅŸuyor.

Enerji tasarrufu ön planda

1+1den 4+1e kadar farklı daire tiplerine sahip olan Oryaparktaki rezidansların metrekaresi ise lansmana özel 5 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Proje için TEB, Akbank ve Garanti Bankasından uygun şartlarda faizle kredi alınabileceği belirtilirken 2016 yılsonuna kadar sıfır faizle şirket vadesi avantajı sunuluyor. Oryapark İstanbulun tanımında konuşan Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı enerji tasarrufu sağlamak amacıyla uygun dış cephe sistemleri ve ileri teknolojiye sahip ürünler kullanıldığını belirterek, tüm dairelerde su tüketimini azaltmak için aynı konforu sağlayan tasarruflu bataryalar seçildiğini vurguladı. Oryapark İstanbul, ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024