Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2045 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2015 - 05:52

Ülker, Ak Gıdanın satışı için imzayı Periscopeta attı

Büyüt
Küçült
Ülker, Ak Gıdanın satışı için imzayı Periscopeta
Ekonomi Haberleri › Ülker, Ak Gıdanın satışı için imzayı Periscopeta attı haberi

Ülkeri de bünyesinde bulunduran Yıldız Holdingin iştiraki Ak Gıdanın halka arzdan bir gün önce Fransız Groupe Lactalisye satışıyla ilgili detaylar dün ortaya çıktı.

Önceki gün yapılan satışın ardından Yıldızın şirketteki payı yüzde 10a gerilerken satışla ilgili imzaların da twitterın canlı yayın platformu Periscopeta atıldığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve ekibi, Yıldız Holding Mali İşler Başkanı ve Gıdadışı Yatırımlar Murahhas Azası Cem Karakaşın Twitter hesabından Periscopeta canlı yayınla Lactalis şirketinin yetkililerine bağlandı.

Canlı bağlantı yapıldı

İki şirket arasında yapılan milyar dolarlık satış anlaşmasına Murat Ülker ve Lactalis yöneticileri canlı yayında imza attı. Yıldız Holding CFOsu Cem Karakaş ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ak Gıdanın yüzde 80 hissesinin Lactalisye satıldığını; Yıldız Holdingin şirkette yüzde 33 olan payının satış işlemi sonrası yüzde 10a düşeceğini söyledi. Bu arada Yıldız Holding, Eckes-Granini Group ve Eckes-Granini Internationalın Yıldız Granini Meyve Suyundaki hisselerini devralma kararı aldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024