Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2275 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Haziran 2015 - 06:09

Türkiyenin en değerli markası Akbank oldu

Büyüt
Küçült
Türkiyenin en değerli markası Akbank
Ekonomi Haberleri › Türkiyenin en değerli markası Akbank oldu haberi

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Financeın araştırmasına göre 2.5 milyar doları aşan değeriyle Türkiyenin en değerli markası Akbank.

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Financeın araştırmasına göre Akbank, 2.5 milyar doları aşan değeriyle Türkiyenin ‘en değerli markası olarak tespit edildi. Akbankı marka değeri 2 milyar 475 milyon dolar olan Türk Telekom ve değeri 2 milyar 445 milyon dolar olan İş Bankası takip etti. Brand Financeın araştırma sonucunun açıklanması sonrası konuşan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ‘Türkiyenin en değerli markası olmaktan gurur duyduklarını belirterek, “Marka değeri iş dünyasının gündemindeki en önemli konulardan biri. Bugün alışılagelmiş finansal göstergelerin yanında şirketlerin marka değerleri de yatırımcıların tercihlerini şekillendirmede önemli rol oynuyor” ifadelerini  kullandı.

Yenilikçiyiz

 Ülkeleri uluslararası rekabette markalaşma ve markaların öne çıkardığını vurgulayan Binbaşgil, şunları kaydetti: “Kurulduğumuz günden bu yana markamıza önemli yatırımlar yapıyoruz, yenilikçi ve ses getiren iletişim çalışmalarımızla da sektöre birçok alanda öncülük ediyoruz. Akbank özellikle son yıllarda yenilikçi ürün ve hizmetleri, müşteri odaklı hizmet modeli, müşteri memnuniyetini yükselten çalışmaları, direkt bankacılık, digitalleşme, yüksek teknoloji kullanımı gibi konularda Türkiyede çıtayı daha da yükseltti. Bu olumlu gelişmeler Akbankı daha da tercih edilen bir banka konumuna getirdi. Başarılarımız son yıllarda seçkin ödül platformları ve araştırmalar tarafından da artan bir oranda takdir görüyor. Markamızı 67 senedir titizlikle oluşturduk, koruduk, yatırım yaptık. Bu çabaların karşılığını Brand Finance tarafından yapılan sıralamada da görüyoruz.” Bu yıl Brand Financeın 9. kez hazırladığı ‘Türkiyenin en değerli markaları sıralamasında ilk defa  Türkiyeden bir bankanın zirveye yerleştiğini söyleyen Binbaşgil “Bu sonuç, Akbankın olduğu kadar Türk bankacılık sektörünün gücünün de bir yansıması. Bu başarımızdan büyük  mutluluk duyuyoruz” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024