Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2432 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2015 - 06:12

Turkcell TV Plus 100 bin eve girdi

Büyüt
Küçült
Turkcell TV Plus 100 bin eve
Ekonomi Haberleri › Turkcell TV Plus 100 bin eve girdi haberi

Geleceğin televizyon izleme deneyimini bugüne taşıyan Turkcell TV Plus, kısa sürede hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı.

Turkcell TV Plus ile ev kullanıcılarıyla buluÅŸan Turkcell Superonline, 6 ay gibi kısa bir sürede yenilikçi TV platformunu 100 bin haneye taşıdı.  Mobil ve internet müşterileriyle birlikte toplam Turkcell TV Plus aktif kullanıcı sayısı ise 170 bin oldu.

Günde ortalama 9.6 saat televizyon izleyen TV Plus sahiplerinin en çok satın aldığı film ise Lucy oldu. Konuyla ilgili deÄŸerlendirme yapan Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Turkcell TV Plus ile yoÄŸun rekabetin yaÅŸandığı bir alanda kısa sürede önemli mesafe kat ettiklerini belirterek “Müşterilerimiz fiber internet kotalarını etkilemeden buluta kaydettikleri içeriklere kolaylıkla ulaÅŸtıkları, canlı yayını rahatlıkla 12 saat geri alarak izleyebildikleri ve aynı anda birden fazla kanalı kayıt edebildikleri TV Plusın üstün teknolojik özellikleri sayesinde kısa sürede evdeki eÄŸlence deneyimlerinin önemli bir parçası olarak benimsediler. Önümüzdeki dönemde de hızlı büyüme ivmemizi sürdürmeyi hedefliyoruz”dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024