Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2452 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 08:01

Turkcell kadın çalışan oranında lider oldu

Büyüt
Küçült
Turkcell kadın çalışan oranında lider
Ekonomi Haberleri › Turkcell kadın çalışan oranında lider oldu haberi

Capital Dergisi tarafından iş yaşamında kadın istihdamının önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen ve Türkiyenin Kadın Dostu Şirketlerini ortaya çıkaran Kadın Dostu Şirketler Araştırmasının ödül töreni Uludağ Ekonomi Zirvesinde gerçekleştirildi.

Kadın çalışan oranı en yüksek grup ödülünü alan şirketler arasında Turkcell, Boyner, İş Bankası, LC Waikiki, Koç Holding, İpekyol, Anadolu Grup, Polimeks İnşaat yer aldı. Uludağ Ekonomi Zirvesinde Turkcell adına ödülü alan Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş “Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için neler yapmalıyız sorusunun yanıtını 2 gün süren zirvede tartıştık. Hedeflerimize ulaşmak için kadın çalışan oranımızın artması birinci maddemiz olmalı. Fakat ülkemizde kadının istihdama katılma oranına baktığımızda bunun yüzde 30 seviyelerinde kaldığını görüyoruz. Bunu yüzde 60lara çıkardığımızda bu hedeflere ulaşmak hiç de zor olmayacak”dedi.  

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024