Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2229 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2015 - 06:26

Türk Telekomdan Ispartaya 210 kişilik çağrı merkezi

Büyüt
Küçült
Türk Telekomdan Ispartaya 210 kişilik çağrı
Ekonomi Haberleri › Türk Telekomdan Ispartaya 210 kişilik çağrı merkezi haberi Türk Telekom Grubunun Isparta Çağrı Merkezi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEOsu Erkan Akdemir ve Isparta Valisi Vahdettin Özkanın katıldığı törenle hizmete girdi.
Ekonomi Servisi

200den fazla kişiye istihdam olanağı sağlayan Isparta Çağrı Merkezi, bölge ekonomisinin gelişimine katkıda bulunacak. Açılış törenninde bir konuşma yapan Erkan Akdemir Türkiyede son 13 yıldır istihdam yaratma konusunda atılan adımların temelinde, yatırım coğrafyasını genişletme ve sadece çalışan için değil, içinde bulunduğu ekosistem için de değer yaratma vizyonu bulunuyor. Yatırımlarımızı planlarken bu çaba ve vizyon bize ışık tutuyor, ilham veriyor. Çağrı merkezi yatırımlarımız, imkanlarımızı Türkiyede istihdamın artırılmasına ve ülkemizin kalkınmasına yönelik projeleri hayata geçirmek için seferber ettiğimizin en somut kanıtıdır.

İstihdam hedefi 400 bin kişi

2023te Türkiyenin çağrı merkezi istihdam hedefi 400 bin kişi. Bu hedefe ulaşılmasına katkı sağlamak üzerimize düşen bir sorumluluktur. Biz bu sorumluluğu yerine yetirme konusunda istekli ve hazırız” dedi. Eski Bakan Elvan da, şu anda 210 olan çalışan sayısını yıl sonunda bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024