Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2563 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2015 - 05:44

Titiz Türkler P&G Türkiyeyi büyümede uçurdu

Büyüt
Küçült
Titiz Türkler P&G Türkiyeyi büyümede
Ekonomi Haberleri › Titiz Türkler P&G Türkiyeyi büyümede uçurdu haberi

Temizlik malzemeleri sektörü oyuncularından P&Gnin geçen yıl en hızlı büyüyen 3 pazarından biri Türkiye oldu.

Ekonomi Servisi

P&G Türkiye BaÅŸkanı Regis Hermedere “Türk kadınlar çamaşır konusunda çok titiz” dedi. Ariel, Pantene, Gilette, Oral-B gibi markaları bünyesinde bulunduran P&Gnin Türkiyedeki faaliyetleri geçen yıl çok iyi performans gösterdi. Toplamda 70 ülkede faaliyet gösteren grubun Türkiyedeki baÅŸarısının sırrı ise Türk tüketicisinin titizliÄŸinden kaynaklanıyor.

Deterjanda Avrupanın 2 katıyız

Arielin yeni sıvı deterjanının tanıtım toplantısında konuÅŸan P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Tankut TurnaoÄŸlu, sadece deterjan pazarında Türkiyenin Avrupa ortalamasının üzerinde büyüdüğünü, faaliyet gösterdikleri en büyük 15 pazar içinde yer aldığını belirtti. Türk tüketicisinin deterjan kullanımının Orta ve DoÄŸu Avrupa, OrtadoÄŸu ve Avrupa bölgesinin 2 katı kadar olduÄŸunu söyleyen TurnaoÄŸlu, Suudi Arabistandan fazla ve Rusyanın iki katı olduÄŸunu belirtti. 

HAFTADA 4 KEZ ÇAMAŞIR YIKANIYOR

TurnaoÄŸlu, Türk ev hanımlarının çamaşır konusunda çok titiz olduÄŸunu belirterek “Türkiyede kadınlar haftada 4 kez, yılda da 200e yakın yıkama yapıyorlar. Kadınlarımızın  yüzde 35i ise ön yıkama yapıyor” dedi. Türkiye çamaşır deterjanı pazarının 1.7 milyar lira olduÄŸunu belirten TurnaoÄŸlu, yıllık tüketimin 525 milyon ton olduÄŸunu söyledi. Türkiyede  1 hane 1 yılda 25 kilogram deterjan tüketiyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024