Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1951 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2015 - 05:42

THY 5 yıldır Avrupanın en iyi havayolu şirketi

Büyüt
Küçült
THY 5 yıldır Avrupanın en iyi havayolu
Ekonomi Haberleri › THY 5 yıldır Avrupanın en iyi havayolu şirketi haberi

Türkiyenin uluslararası prestijine büyük katkısı olan Türk Hava Yolları, her yıl düzenlenen Sky-trax Yolcu Tercih Ödüllerinde üst üste beşinci kez Avrupanın en iyi havayolu şirketi seçildi.

Türk Hava Yolları (THY), her yıl düzenlenen Skytrax Yolcu Tercih Ödüllerinde, üst üste 5inci kez ‘Avrupanın en iyi havayolu şirketi seçildi. Önceki 4 yılda olduğu gibi bu yıl da Skytrax Yolcu Tercih Ödüllerinde ‘Avrupanın en iyisi olmayı başaran THY aynı zamnada ‘Dünyanın en iyi business class özel yolcu salonu, ‘Dünyanın en iyi business class özel yolcu salonu ikramı ve ‘Güney Avrupanın en iyi havayolu şirketi” ödüllerine de layık görüldü.

4 yıldızını koruyor

İkram ve aktivite konseptinden ambiyansına kadar her detayıyla dünya çapında rağbet gören ‘Turkish Airlines Lounge Istanbul, Türk Hava Yollarına, dünya sıralamasında “En iyi business class özel yolcu salonu” ödülünü ve yine salonda yolcularının beğenisine sunduğu farklı ve zengin ikram hizmetiyle de bu yıl da ‘En iyi business class özel yolcu salonu ikramı ödülünü teslim almaya hak kazandırdı. THY tarafından yapılan açıklamada, Türk Hava Yollarının bu yıl da elde ettiği ödüllerle havayolu yolcularının nezdinde tercih sebebi olma yönündeki başarısını bir kez daha tescil ettirdiği belirtildi. Türk Hava Yolları 2007 yılında, dünyanın saygın denetleme ve danışmanlık kuruluşlarından biri olan Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 4 yıldızlı havayolu şirketi statüsünü kazanmıştı. Daha önce yapılan denetlemede 3 yıldız elde eden THY,  havacılık sektörünün yakından takip ettiği listede, yolcu memnuniyeti ve yüksek kalite odaklı geliştirdiği yenilikçi hizmet anlayışı sayesinde 4 yıldız ile önemli bir pozisyona yükseldi. 4 yıldızlı havayolu şirketi unvanını hali hazırda muhafaza eden Türk Hava Yolları, 2009 yılı Skytrax sıralamasında Avrupada, bulunduğu bölgenin en iyisi seçilerek ‘Güney Avrupanın en iyi havayolu şirketi unvanına lâyık görüldü.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024