Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3422 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Mart 2015 - 07:04

Teknosanın yeni Genel Müdürü Bülent Gürcan

Büyüt
Küçült
Teknosanın yeni Genel Müdürü Bülent
Ekonomi Haberleri › Teknosanın yeni Genel Müdürü Bülent Gürcan haberi Sabancı Holding iştiraklerinden, elektronik perakende sektörünün lideri Teknosada Necil Oymandan boşalan Genel Müdürlük görevine Bülent Gürcan atandı.

Atamayla ilgili olarak bir açıklama yapan Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer: “Bir dönem Teknosanın üst yönetiminde görev yapan Bülent Gürcanın yeniden aramıza katılmasından büyük memnuniyet duyuyor ve kendisiyle Teknosanın başarılarına yenilerinin ekleneceğine inanıyorum. 1 Nisan tarihinden itibaren kariyerini TeknoSa dışında sürdürecek olan Necil Oymana da, Teknosadaki hizmetleri için teşekkür ediyorum” dedi. 1 Nisan 2015 tarihinde Teknosa Genel Müdürü olarak göreve başlayacak olan Bülent Gürcan, 2004-2013 yılları arasında Teknosada genel müdür yardımcılığı yapmıştı. Gürcan, son olarak 2013-2015 yılları arasında Media-Saturn CEOsu olarak görev yapmaktaydı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024