Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2574 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2015 - 08:03

TEBden bankaya gitmeden konut kredisi

Büyüt
Küçült
TEBden bankaya gitmeden konut
Ekonomi Haberleri › TEBden bankaya gitmeden konut kredisi haberi İnovasyon yatırımlarını hızla sürdüren Türk Ekonomi Bankası (TEB) yeni bir projeyi hayata geçirdi.

İnovasyon yatırımlarını hızla sürdüren Türk Ekonomi Bankası (TEB) yeni bir projeyi hayata geçirdi. TEBin bugüne kadarki inovasyon yatırımlarının son noktası olan ‘Benim Yeni Nesil Bankam ile, bankacılık işlemlerinin kullanıcılar için daha kolay ve pratik hale getirilmesi amaçlanıyor. Benim Yeni Nesil Bankam ile ATMden gerçekleştirilen bankacılık işlemlerini genişleterek çok daha gelişmiş bir hizmet anlayışı sunduklarını belirten TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici “Benim Yeni Nesil Bankam ile kullanıcılar, para çekme, yatırma, kredi kartı teslimi gibi fiziksel alışveriş gerektiren işlemlerin yanı sıra ıslak imzanın zorunlu olduğu konut kredisi kullanımı gibi işlemleri dahi yapabilecek. Ayrıca, kullanıcılarımızın ihtiyaç duyduklarında müşteri temsilcisine bağlanıp canlı destek alabilecekleri bir sistemi de buraya dahil ettik” dedi.

MEHMET ŞİMŞEK ÜRÜNÜ İNCELEDİ

13-14 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilen Uludağ Ekonomi Zirvesinde ilk kez tanıtılan ‘Benim Yeni Nesil Bankamı TEB standında inceleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, başarılı ve verimli bir bankacılık sektörü olduğunun altını çizerek, “Biz başkalarının teknolojilerini daha iyi kullanarak ileriye geçmiştik. Şimdi de kendi teknolojimizi üretmişiz. TEBi canı gönülden tebrik ediyoruz” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024