Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2242 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2015 - 06:26

TARSİMden Manisalı çiftçilere ziyaret

Büyüt
Küçült
TARSİMden Manisalı çiftçilere
Ekonomi Haberleri › TARSİMden Manisalı çiftçilere ziyaret haberi

Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu Manisa ve ilçelerini etkileyen don hadisesi sebebiyle hasar gören üzüm bağlarını gezdi ve eksperler tarafından sürdürülen hasar tespit çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Manisa Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte sahadaki çalışmaları yakından izleyerek, üreticilerle birebir görüşmelerde bulunan ve geçmiş olsun dileklerini ileten Satoğlu, “Bölgedeki ekspertiz işlemleri, hasarlı bağ ve bahçelere tek tek gidilmek suretiyle 226 kişiden oluşan kalabalık bir eksper ekibi tarafından sürdürülmektedir. Geçici ekspertizler devam etmekte olup, 10 Nisan tarihi itibarıyla tamamlanması planlanmıştır. Kesin ekspertiz işlemleri ise Haziran ve Temmuz aylarında yapılacaktır” dedi.

Satoğlu “Tarım Sigortasını zamanında yaptıran üreticilerimiz adına mutlu olduğumu ifade etmeliyim. Ancak tarım sigortası yaptırmayan üreticilerimize de, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının sistemlerine kayıt olup ya da kayıtlarını güncelleyip, bir an önce yetkili sigorta şirketlerinin acenteleri aracılığıyla sigortalarını yaptırmaları konusunda çağrıda bulunmak istiyorum. Çok sayıda üreticimiz Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sisteminin sunduğu imkanlardan faydalandı ve faydalanmaya da devam ediyor” dedi.  

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024